Добавить новость
ru24.net
World News
Октябрь
2025

به‌دنبال راه‌حل‌های جامع، پایدار و بدون تبعات منفی در حوزه کم‌آبی هستیم

0
ILNA 

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت به دنبال راه‌حل‌های جامع، پایدار و بدون تبعات منفی در حوزه کم‌آبی است، گفت: دولت موظف است با وفاق، همدلی و تکیه بر دانش و خرد جمعی، بدون هیچ‌گونه گرایش قومی یا منطقه‌ای، مشکلات آنان را به‌صورت پایدار و ریشه‌ای برطرف سازد.

به گزارش ایلنا، جلسه بررسی راهکارهای رفع چالش کم‌آبی در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری، عصر امروز چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴، به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور استانداران دو استان، معاونان سازمان حفاظت محیط‌زیست و وزارت نیرو، وزارت کشور و جمعی از کارشناسان و مسئولان ذی‌ربط برگزار شد.

در این نشست، گزارشی جامع از سوی استانداران اصفهان و چهارمحال و بختیاری و معاونین سازمان محیط‌زیست و وزارت نیرو درباره وضعیت موجود منابع آبی، الگوی مصرف در بخش‌های کشاورزی، صنعت و شرب و نیز پیامدهای زیست‌محیطی ناشی از کم‌آبی در این دو استان ارائه شد. همچنین مجموعه‌ای از راهکارهای میان‌مدت و بلندمدت برای مدیریت پایدار منابع آبی و غلبه بر چالش‌های موجود مورد بررسی دقیق قرار گرفت.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса