Добавить новость
ru24.net
World News
Октябрь
2025

احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی

0
ILNA 

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با استمرار شرایط بارش‌های سیل آسا در هند، احتمال ورود بخشی از ملخ‌های صحرایی از هند به جنوب ایران وجود دارد.

به گزارش ایلنا، سعید معین مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی، زمانیکه ملخ در مناطق صعب العبور است تا به دشت برسد، مانع مرتعی داریم که بدلیل شرایط جوی گیاهان مرتعی نخواهیم داشت یا پوشش آن ضعیف است که براین اساس ترمز جلوگیری از حمله ملخ به دشت ها را نخواهیم داشت که در نتیجه سطح مبارزه با انواع ملخ ها بویژه ملخ مراکشی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

به گفته وی، با توجه به خشکی حاکم بر منطقه و استمرار این روند در ماه های آتی، در شبه جزیره عربستان، ایران، قسمت هایی از ترکیه و بخش هایی از عراق و افعانستان سال گرم و خشک خواهیم داشت که براین اساس امکان افزایش جمعیت ملخ در شبه جزیره یمن نخواهد بود و احتمال حمله ضعیف تر می شود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса