Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2025

Öğrenciler merakla bekliyordu: İlk kez burs ve öğrenim kredisi alacak öğrenciler için ödemeler başladı

0

Gençlik ve Spor Bakanlığı, ilk defa burs/kredi alacak öğrenciler için ödemelere başladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre bugün başlayan ilk ödemenin ardından öğrenciler burs ve kredilerini Ziraat Bankası hesabı üzerinden kullanabilecek.

18-20 Kasım tarihlerinde ödenecek burs ve krediler, öğrencinin TC kimlik numarasının son hanesine göre bankaya yatırılacak.

Sadece ilk ödeme için geçerli olan bu tarihlerde öğrencilere, ekim ve kasım aylarını kapsayan iki aylık burs ve kredi ödenecek. Takip eden aylarda ise her ayın 6 ve 10’uncu günleri arasında yine öğrencilerin TC kimlik numarasının son rakamına göre aylık ödemelere devam edilecek.


YÖK Başkanı Özvar duyurdu: Üniversitede erken mezuniyet

Okullarda ara tatil sonrası ilk ders zili çaldı

Türkiye Yüzyılı Eğitim Modeli sahada hayat buluyor: Yeni Maarif Modeli’nin materyalleri ve Cumartesi Atölyeleri öğretmenlerle buluştu




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса