حسینی: نمایش آلومینیوم خوب بود، اما ضربات آخر صعود را از ما گرفت
0
سرمربی آلومینیوم اراک پس از شکست تیمش مقابل ملوان انزلی در جام حذفی، با اشاره به نمایش باکیفیت شاگردانش، از فرصتهای از دست رفته و قضاوت ویایآر انتقاد کرد و توضیح داد که تجربه حریف و خستگی بازیکنان در ضربات پنالتی تعیینکننده بود.
به گزارش ایلنا، سید مجتبی حسینی در نشست خبری پس از دیدار با ملوان انزلی گفت: تیم ما نمایش باکیفیتی ارائه داد و به گل هم رسید، اما فرصتهای زیادی از دست رفت. هشدار داده بودیم که نتیجه یک بر صفر مطمئن نیست و باید گلهای بعدی را میزدیم، اما متأسفانه بازی به تساوی رسید و جریان بازی کاملاً در دست ما بود.
وی درباره ضربات پنالتی افزود: ملوان تجربه بیشتری در پنالتی داشت و همین باعث شد دیداری را که شایسته برد بودیم، از دست بدهیم. گلر و بازیکنان ما نهایت تلاش خود را کردند، اما شرایط دشوار بود.
