Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2025

مراکز آموزشی لرستان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد

0
ILNA 

مدیرکل ‌مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: با مصوبه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، مقاطع آموزشی استان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه به‌صورت غیرحضوری و در بستر فضای مجازی فعالیت خواهند کرد.

به گزارش ایلنا، مهدی پازوکی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با هدف پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوآنزا و حفاظت از سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان، فعالیت تمامی مراکز آموزشی استان پیش‌دبستانی‌ها، مهدهای کودک، دوره‌های متوسطه اول و دوم و دانشگاه‌ها—در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۴ و ۵ آذرماه، در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود. 

وی تاکید کرد: برای قطع زنجیره انتقال بیماری، لازم است مردم شریف و فهیم استان ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از حضور در اجتماعات خانوادگی و انجام سفرهای غیرضرور خودداری کرده و از ماسک استفاده کنند. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса