Добавить новость
ru24.net
World News
Ноябрь
2025

۴۰ هزار نیروگاه کوچک خورشیدی برای خانواده‌های تحت پوشش ساخته شد

0
ILNA 

معاون سرمایه‌گذاری ساتبا اعلام کرد: تاکنون بیش از ۹۵ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه‌های عمدتاً خورشیدی در کشور صادر شده و همچنین حدود ۲۰ هزار مگاوات از پروانه‌هایی که هیچ اقدامی برای احداث نیروگاه صورت نگرفته بود، ابطال شده و برای بهره‌برداری مؤثر در اختیار متقاضیان واجد شرایط قرار گرفته است.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، جعفر محمدنژاد سیگارودی، به تشریح روند احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر، به ویژه نیروگاه‌های خورشیدی، پرداخت و اعلام کرد: زیرساخت‌های لازم برای متقاضیان فراهم شده است؛ اگر امروز یک متقاضی، چه در شهر و چه در روستا، بخواهد روی پشت‌بام منزل خود، حیاط یا در یک انشعاب صنعتی و شهرک‌های صنعتی، نیروگاه خورشیدی احداث کند، سامانه‌ای تحت عنوان سامانه مهرسان معرفی شده که امکان ثبت‌نام و پیگیری فرآیند را برای همه فراهم می‌کند. این سامانه در اختیار تمامی شرکت‌های توزیع برق کشور قرار دارد و همکاری کاملی با ما دارند.»

وی افزود: «پس از ثبت‌نام، نمایندگان شرکت‌های توزیع برق محل احداث نیروگاه را بازدید و مشاوره لازم را همچون ظرفیت قابل احداث و مدل تأمین تجهیزات را ارایه و پیمانکاران معتبر را به متقاضی معرفی می‌ کنند. اگر متقاضی توانایی مالی داشته باشد، می‌تواند خود اقدام کند، اما برای بخش روستایی مدل‌های جایگزین تأمین مالی از طریق سازمان‌های مربوط در نظر گرفته شده است.»




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса