Добавить новость
ru24.net
World News
Январь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Κραν Μοντανά: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη της Μετς στη φονική πυρκαγιά

0
Ta Nea 

Σοκ προκάλεσε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στη γαλλική Μετς η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του 19χρονου Ταχίρις Ντος Σάντος, έπειτα από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντάνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο δημοφιλές χειμερινό θέρετρο για τις γιορτές και ήταν ανάμεσα στους τραυματίες της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο μπαρ «Le Constellation». Ο 19χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και κρίθηκε αναγκαία η άμεση αεροδιακομιδή του στη Γερμανία, όπου νοσηλεύεται και λαμβάνει εξειδικευμένη θεραπεία.

Η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε το περιστατικό με ανακοίνωση, εκφράζοντας βαθιά οδύνη για τον τραυματισμό του νεαρού παίκτη.

«Η Μετς ανακοινώνει με βαθιά οδύνη ότι ο Ταχίρις Ντος Σάντος, ποδοσφαιριστής–ασκούμενος του συλλόγου με καταγωγή από το Mont-Saint-Martin, τραυματίστηκε στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κραν Μοντάνα (Ελβετία) τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Βαριά εγκαυματισμένος, ο 19χρονος νεαρός παίκτης των “Γκρενά” μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Γερμανία, όπου νοσηλεύεται και λαμβάνει θεραπεία», αναφέρει η ανακοίνωση.

 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса