Добавить новость
ru24.net
World News
Январь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

بحران معیشتی بیشتر در راه است/ هزینه‌های ساده زندگی به ۸۰ میلیون تومان می‌رسد؟

0
ILNA 

یک کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: هم‌زمان سه سیاستِ به‌شدت تورم‌زا اجرا شده است؛ نخست افزایش شدید نرخ ارز آزاد، دوم، دو برابر شدن نرخ ارز نیمایی و سوم حذف ارز ترجیحی. این ترکیب سیاستی به بحران معیشتی بیشتر منجر می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سال‌هاست که برخی اقتصاددانان همه‌ی آنچه بر سر اقتصاد ایران آمده را زیر سرِ دخالت‌های دولت در بازار می‌دانند و معتقدند اگر دست بازار، خود تمام معادلات را پیش می‌بُرد و همه چیز به نظام عرضه و تقاضا واگذار می‌شد، امروز شاهد این وضعیتِ اسفبارِ اقتصادی نبودیم.

این خوانش از بحرانِ اقتصادی ایران در حالی طرفداران بسیاری پیدا کرده که رفتن به سمت اقتصاد بازار از همان سال‌های ابتدایی بعد از جنگ، جزو سیاست‌های اساسیِ اقتصادی بوده است. از همان دوره تاکنون، اجرای مولفه‌های اقتصاد بازار طرفداران بسیاری بین سیاستگذاران داشته، به طوریکه هر دولتی با هر عقیده‌ی سیاسی‌ای که روی کار آمده، قدمی محکم برای رفتن به سمتِ اقتصاد بازار برداشته است. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса