Добавить новость
ru24.net
World News
Январь
2026

پارادوکس افزایش بارندگی‌ها در کردستان و کاهش سبزشدگی مزارع گندم / علت اصلی تأخیر در آغاز بارندگی‌ها است

0
ILNA 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به افزایش میانگین بارندگی استان در سال زراعی جاری اشاره کرده و گفت: با وجود افزایش میزان بارندگی در این استان، تأخیر در آغاز بارندگی‌ها باعث شده است که میزان سبزشدگی مزارع گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش چشمگیری داشته باشد.

به گزارش ایلنا، محمدصالح احمدی افزود: میانگین بارندگی استان کردستان از ابتدای سال زراعی جاری که از ابتدای مهر ماه سال 1404 آغاز شده و تا ابتدای مهر ماه سال 1405 ادامه دارد، تا این لحظه 204 میلی‌متر ثبت شده که این میزان هم نسبت به میانگین بلندمدت و هم نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

وی به حجم بارندگی‌ها در شهرستان‌های شرقی استان کردستان اشاره کرده و ادامه داد: با این حال برخی مناطق شرق این استان شامل شهرستان‌های بیجار، دهگلان، قروه و همچنین سنندج با کاهش میزان بارندگی نسبت به شرایط نرمال مواجه بوده‌اند. موضوعی که بیانگر توزیع نامتوازن نزولات جوی در نقاط مختلف استان است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса