Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2026
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

حمله تروریستی به یک پاسگاه انتظامی در شهرستان گچساران / شهادت یک سرباز وظیفه

0
ILNA 

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد به شهادت یک سرباز وظیفه در این استان اشاره کرده و گفت: در پی حمله تروریستی به یکی از پاسگاه‌های انتظامی شهرستان گچساران، سرباز وظیفه «پیمان عباسی» به شهادت رسید. عامل یا عاملان این جنایت به دستگاه عدالت سپرده خواهند شد.

به گزارش ایلنا، سردار سهام صالحی افزود: نیمه‌های شب گذشته فردی ناشناس با قصد تعرض مسلحانه به یکی از پاسگاه‌های انتظامی شهرستان گچساران تلاش کرد وارد این پاسگاه شود که با مقاومت دلیرانه سرباز وظیفه پیمان عباسی که به عنوان نگهبان در حال انجام مأموریت بود، مواجه شد.

وی به نحوه شهادت سرباز وظیفه پیمان عباسی در پی حمله تروریستی به پاسگاه‌های انتظامی مذکور در شهرستان گچساران اشاره کرده و ادامه داد: مهاجم در ادامه این اقدام تروریستی، با شلیک مستقیم سلاح گرم، این سرباز وظیفه را به شهادت رساند و سپس به صورت بزدلانه از محل متواری شد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса