Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

دستگاه دیپلماسی در کنار مذاکرات از ظرفیت میدان غافل نشود

0
ILNA 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط چگونگی مذاکرات اخیر ایران و امریکا گفت: پیشرفت مذاکرات با آمریکا مستقیما به وضعیت میدانی و اعتبار بازدارندگی ایران بستگی دارد، دستگاه دیپلماسی کشور نباید از قدرت بازدارندگی غافل شود.

به گزارش ایلنا، سیدمرتضی محمودی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۹ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: در جهان امروز دیپلماسی بدون پشتوانه قدرت هیچ معنایی ندارد. گفت‌وگوها زمانی پیش می‌رود که طرف مقابل، موازنه واقعی قدرت را بپذیرد. در پرونده ایران و امریکا پیشرفت مذاکرات مستقیماً تابع وضعیت میدان و اعتبار بازدارندگی ایران است. آمریکا ابتدا میدان را می‌سنجد و سپس وارد مذاکره می‌شود؛ بنابراین پیشرفت دیپلماسی به معنای پذیرش محدودیت‌های میدانی از سوی واشنگتن است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: میدان ایران، زبان واقعی مذاکره است. از این رو، در این مقطع زمانی، بهره‌گیری از میدان و نشان دادن اراده واقعی برای استفاده از آن، بیش از هر زمان دیگری ضروری است. آمریکا به این باور رسیده که ایران در برابر هر اقدام، پاسخ گسترده منطقه‌ای خواهد داد؛ راهبردی که دقیقاً با خط‌دهی و رهبری حضرت آقا دنبال می‌شود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса