Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

رویارویی دولت با سوگواری جمعی، سطحی و غیرجدی است

0
ILNA 

سخنگوی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران گفت: حقیقت‌یابی باید به عنوان اصلی‌ترین روش برای رویارویی با سوگواری جمعی مد نظر قرار گیرد. روشی که دولت در پیش گرفته، به نظر می‌رسد که سطحی و غیرجدی بوده و به اعتماد عمومی آسیب می‌زند.

«امیر حسین جلالی ندوشن» سخنگوی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این پرسش که دولت و حاکمیت باید چگونه با سوگ جمعی پس از حوادث اخیر برخورد کند تا بتوانیم از این بحران جمعی عبور کنیم گفت: اصل اساسی در بحران‌های اجتماعی که منجر به مرگ و وضعیت‌های این‌چنینی می‌شود، ایجاد امکان برای سوگواری است. سوگواری به معنای یک تکلیف بر سوگوار در مقیاس فردی نیست. وقتی ما چیزی یا کسی را از دست می‌دهیم، ظرفیت روانی ما هر چه بیشتر باشد، امکان فرایند سوگواری ما نیز افزایش می‌یابد. البته فرایند سوگواری نباید با مراسم عزاداری و ماتم یکسان گرفته شود.

وی با تاکید بر اینکه مراسم‌ها و مناسبات و آیین‌های سوگ برای تسهیل فرایند سوگواری ضروری هستند، افزود: فرایند سوگواری یعنی امکان گذشتن از موقعیتی که داشتیم یا وضعیتی که از دست داده‌ایم. این موقعیت می‌تواند شامل داشتن فرزند، امکانات، یا حتی معنای مشخصی در یک شبکه از روابط یا یک دوره از زندگی باشد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса