Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

حاکمیت نمی‌تواند بدون ایفای تعهدات خود به جامعه، پایبندی و وفاداری به ارزش‌ها را طلب کند

0
ILNA 

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه حاکمیت نمی‌تواند وقتی تعهدات خود را به جامعه ایفا نمی‌کند پایبندی و وفاداری به ارزش‌ها را طلب کند، گفت: این پدیده باعث دلاری کردن اقتصاد شده است. طبیعی است که نیروی کار کشور احساس می‌کند مغفول مانده است و به همین دلیل وفاداری‌اش از حکومت را برمی‌دارد و ما با بحران بی اعتمادی روبرو می‌شویم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین راغفر اقتصاددان و استاد دانشگاه در بیست و چهارمین کنگره حزب مردم سالاری که عصر امروز برگزار شد، با اشاره به حوادث دیماه گفت: امروز درباره ریشه‌های بحران دی ماه ۱۴۰۴ مواردی را بیان می‌کنم در واقع آنچه که ریشه اصلی این بحران‌ها است را مطرح می‌کنم.

وی گفت: نکته اصلی در این بحران سقوط ارزش پول ملی است که توسط حاکمیت و دولت‌های بعد از جنگ تحمیلی در ظرف ۳۷ سال گذشته در کشور اتفاق افتاده است تاثیر سقوط پول ملی بر فروپاشی یکی از عمیق‌ترین و تکرارشونده‌ترین الگوهای تاریخ را مطرح می‌کند. اگر از مسیر طی شده در ۳۷ سال گذشته چرخشی نداشته باشیم، هیچ امیدی وجود ندارد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса