Добавить новость
ru24.net
World News
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26
27
28

حمله مجدد رژیم صهیونیستی به مواضع ارتش لبنان؛ بیروت خواستار فشار بین‌المللی برای توقف تجاوزها شد

0
ILNA 

ارتش رژیم صهیوینستی برای دومین بار در روز سه‌شنبه، به نیروهای ارتش لبنان در جنوب کشور حمله کردند. بیروت در واکنش، از جامعه جهانی و کشورهای دوست خواست تا با فشار بر تل‌آویو، تجاوزهای اسرائیل به حاکمیت لبنان متوقف شده و نیروهای اشغالگر از مناطق اشغالی خارج شوند.

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، نیروهای اسرائیلی روز سه‌شنبه بار دیگر به نیروهای ارتش لبنان در جنوب کشور حمله کردند. بر اساس اعلام خبرگزاری ملی لبنان، نیروهای اسرائیلی از «موضع الحمامص المستحدث» با پرتاب بمب‌های صوتی و تیراندازی، نیروهای ارتش لبنان را در منطقه سرده – جنوب الخیام هدف قرار دادند.

در همین حال، یک پهپاد متخاصم نیز در ارتفاع پایین پرواز کرده و تهدیداتی از طریق بلندگو پخش کرده و خواستار تخلیه موقعیت شد. پیش‌تر نیز نیروهای لبنانی در همین منطقه هدف تیراندازی «هشداردهنده» اسرائیل قرار گرفته بودند که هدف آن جلوگیری از ایجاد یک نقطه نظامی جدید اعلام شد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса