ربیعی: پنالتی مانند آب یخ بر پیکر تیم بود/ با شرایطی که داشتیم، جانانه کار کردیم
سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: در صحنه پنالتی، یک رقابت برای تصاحب توپ شکل گرفت و VAR بسیار سختگیرانه تصمیم گرفت. با شرایطی که ما داشتیم، آن پنالتی مانند آب یخ بر پیکر تیم بود.
به گزارش ایلنا، محمد ربیعی در نشست خبری پس از دیدار برابر شباب الاهلی امارات اظهار داشت: خسته نباشید میگویم به هر دو تیم و به بازیکنان خودم هم خدا قوت میگویم. با شرایطی که داشتیم، جانانه کار کردیم و با نظم، بهویژه در نیمه اول، بازی کردیم. تیم ما در این دیدار با شرایط خاصی روبهرو بود؛ ۴۰ روز تمرین نداشتیم، مسیر طولانی را طی کردیم و تنها دو جلسه تمرینی برگزار کردیم.
وی ادامه داد: تلاش کردیم بازی را مدیریت کرده و با استراتژی درست پیش برویم. در نیمه اول عملکرد خوبی داشتیم و چندین موقعیت را از دست دادیم که حقمان گل بود. نیمه دوم نیز با همان ریتم ادامه پیدا کرد تا اینکه در یک صحنه فاصلهای بین خطوط ایجاد شد و دروازهبان ما اخراج شد. برای تیمی که ۱۰ نفره شده و از نظر بدنی هم شرایط ایدهآلی ندارد، ادامه بازی بسیار سخت است.
