Добавить новость
ru24.net
World News
Апрель
2026

تقدیر از خدمت رسانی بیمه دی و تأکید بر لزوم ارتقای خدمات به جامعه ایثارگری

0
ILNA 

سید احمد موسوی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، با حضور در شرکت بیمه دی و بازدید از ارتباط با مشتریان(۱۶۷۱)، بر ضرورت تداوم خدمت‌رسانی باکیفیت و تکریم خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران تأکید کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بیمه دی، این بازدید با هدف بررسی میدانی نحوه ارائه خدمات به خانواده بزرگ ایثار و شهادت انجام شد.دکتر سید احمد موسوی در دیدار با مدیرعامل و معاونین بیمه دی، ضمن اشاره به فرهنگ غنی ایرانی-اسلامی، اظهار داشت: اتکای ملت ایران به این فرهنگ متعالی، ضامن وحدت و یکپارچگی کشور در روزهای حساس است.وی جاری بودن فرهنگ ایثار و شهادت را عامل ماندگاری ایران اسلامی دانست و عملکرد بیمه دی در خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری را تحسین کرد.

در ادامه این نشست، هادی عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی، با اشاره به اقدامات انجام شده در یک سال گذشته تصریح کرد: بهبود فرآیندهای بیمه‌گری، بهره‌گیری از رویکردهای فناورانه و پیاده‌سازی برنامه‌های نوآورانه، از مهم‌ترین عوامل موفقیت این شرکت در مسیر تسریع و تسهیل خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان به‌ویژه جامعه معزز ایثار و شهادت بوده است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса