Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2026
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

کدام دستگاه‌ها به سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات نپیوستند؟

0
ILNA 

با گذشت چند سال از اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، برخی سازمان‌ها و نهادهای عمومی هنوز به سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات نپیوسته اند.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی دبیرخانه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و بنیاد رضوی (موسسه اقتصادی آستان قدس رضوی) از جمله دستگاه‌هایی هستند که هنوز به این سامانه نپیوسته‌اند. 

در آخرین پیگیری‌ها، سید عباس صالحی رییس کمیسیون و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تاریخ ۳۰ دی ۱۴۰۴ با ارسال نامه‌ای به مسئولان این دستگاه‌ها با اشاره به تاکیدات مستمر رهبر شهید مبنی بر ضرورت شفافیت، پاسخگویی به مردم و صیانت از اعتماد عمومی، بر ضرورت پیوستن به سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات تاکید کرد. در همین راستا، سازمان پدافند غیرعامل در دی ۱۴۰۴ به سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات متصل شد. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса