Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

آیا رویارویی آمریکا و چین بر سر تایوان نزدیک‌تر شده است؟

0
ILNA 

گزارش‌ها و هشدارهای برخی مقامات و مشاوران آمریکایی، بار دیگر بحث درباره آینده بحران تایوان را در مرکز توجه قرار داده و این پرسش را تقویت کرده است که آیا تنش میان واشنگتن و پکن در پی تحولات و رایزنی‌های اخیر رهبران طرفین، وارد مرحله‌ای حساس‌تر و پرریسک‌تر شده است یا خیر.

به گزارش ایلنا، مقامات و مشاوران آمریکایی نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داده‌اند که نتایج نشست اخیر او با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، می‌تواند احتمال اقدام چین علیه تایوان را در پنج سال آینده افزایش دهد؛ در حالی که به نظر می‌رسد واشنگتن در مورد تعهد دفاعی خود نسبت به این جزیره—که یکی از مراکز حیاتی صنعت تراشه‌های الکترونیکی و هوش مصنوعی جهان محسوب می‌شود—شفافیت کمتری نشان می‌دهد.

در گزارشی در این باره، وب‌سایت «آکسیوس» اعلام کرد برخی از مشاوران ترامپ پس از نشست پکن، برداشت نگران‌کننده‌ای داشته‌اند و نسبت به احتمال حمله چین به تایوان در پنج سال آینده ابراز نگرانی کرده‌اند؛ موضوعی که در صورت تحقق، می‌تواند شرکت‌های آمریکایی را از دسترسی به زنجیره تأمین تراشه‌های الکترونیکی مورد استفاده در فناوری‌های هوش مصنوعی محروم کند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса