شاهکار جاودانه بارسلونا با بریس رافینیا
بارسلونا موفق شد با اتکا به بریس تماشایی رافینیا، به اولین تیم در تاریخ لالیگا تبدیل شود که تمامی ۱۹ مسابقه خانگی خود را در طول یک فصل با پیروزی پشت سر میگذارد.
به گزارش ایلنا، مهاجم برزیلی در دقیقه ۲۸ قفل دروازهها را باز کرد و موفق شد روی یک ضربه ایستگاهی تماشایی و با غافلگیری آلوارو وایس، گل اول بازی را به ثمر برساند. او در دقیقه ۶۲ با قطع یک پاس اشتباه و بیدقت از سوی هکتور بیرین، کاپیتان رئال بتیس و مدافع سابق آرسنال، با یک ضربه تمامکننده و ساده اختلاف را به دو گل رساند و بریس خود را کامل کرد.
چند دقیقه بعد، تیم رئال بتیس که سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را قطعی کرده است، صاحب یک ضربه پنالتی شد؛ این موقعیت پس از خطای گاوی، هافبک بارسلونا، روی ایسکو به دست آمد و این ستاره پیشین رئال مادرید توانست توپ را از روی نقطه پنالتی به گل تبدیل کند. با این حال، شاگردان هانسی فلیک خیلی زود حاشیه امنیت دو گله خود را بازپس گرفتند؛ این بار ژائو کانسلو، مدافع کاتالانها، با یک شلیک کاتدار و دیدنی از فاصله ۲۰ یاردی، توپ را به کنج پایینی دروازه فرستاد تا بازی دوباره به سود بارسا جریان پیدا کند.
