Добавить новость
ru24.net
World News
Май
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

نمایشگاه‌های مجازی کتاب در ترویج کتابخوانی موثرند

0
ILNA 

روزنامه‌نگار سرشناس کشور گفت: باید تلاش کنیم تا کتابخوانی را در کشور ارتقا دهیم. نمایشگاه‌های مجازی کتاب و نشست‌های مرتبط با کتاب و کتابخوانی به هر شیوه‌ای که برگزاری شوند، در ترویج کتابخوانی مؤثر هستند.

به گزارش ایلنا به نقل از ستاد خبری هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، سیدفرید قاسمی؛ روزنامه‌نگار سرشناس و پژوهشگر این عرصه، درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های کتاب گفت: هر فعالیتی در زمینه کتاب و رویدادهای فرهنگی در ایران مفید است. باید همواره درباره کتاب به بحث و گفت‌وگو پرداخت، درباره آن رویداد برگزار و اخباری مرتبط منتشر کرد تا توجه عموم مردم به آن جلب شود. 

وی افزود: در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که بازار نشر و کتاب در شرایط نابسامانی قرار گرفته است. حتی متخصصان و تحلیلگران این بازار نیز تا دو سال پیش تصور نمی‌کردند که صنعت نشر و بازار کتاب دچار چنین شرایطی شود. پژوهشگرانی که عمر خود را در این حوزه گذاشته‌اند، اکنون بیم دارند که آثارشان چگونه منتشر شود. بنابراین برگزاری رویدادهای فرهنگی همچون نمایشگاه فیزیکی یا مجازی کتاب و ایجاد بسترهای جدید برای انتشار کتاب به طرق مختلف، همواره برای کتاب مفید است. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса