Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Πρόεδρος

0
Ta Nea 

«Η πραγματικότητα δείχνει ότι ο τελευταίος πρόεδρος που κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο τελευταίος πρόεδρος με αυτόνομα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης!», πόσταρε ανάμεσα σε άλλα, ο Στέφανος Κασσελάκης. Οταν ένα κόμμα έχει φτάσει στο σημείο να το τρολάρουν μέχρι κι οι άνθρωποι που φρόντισαν να το εξευτελίσουν όσο κρατούσαν τα ηνία του, δεν του αξίζει να αυτοδιαλυθεί; Η ερώτηση είναι ρητορική.

Διαπερατότητα

Η απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ πως το κόμμα θα σταθεί «δίπλα» στον παλιό του αρχηγό (που του απομυζά ψηφοφόρους και στελέχη) ικανοποίησε τον Γιώργο Καραμέρο. Tη βρήκε «επαρκή». «Η αναφορά στη συντροφική και όχι ανταγωνιστική σχέση με την ΕΛΑΣ, η διάθεση για ευρεία σύγκλιση προσωπικοτήτων και συλλογικοτήτων, κινείται στη σωστή κατεύθυνση και δημιουργεί μία ικανή για την ώρα διαπερατότητα», αποφάνθηκε. Ούτε αυτός ο θαυμαστής του Τσίπρα έχει αποδεχτεί πως όσο διαπερατοί κι αν γίνουν, η Αμαλίας δεν θέλει καν να τους πλησιάσει.

Αντίφαση

Σύμφωνα με τον Συμεών Κεδίκογλου, «αποτελεί αντίφαση το να υπάρχει σκεπτικισμός στο να προσφέρει εκλογικά τις δυνάμεις του (σ.σ.: ο ΣΥΡΙΖΑ) για τη στήριξη όχι σε κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΕΑΡ, αλλά στο κόμμα που ίδρυσε ο φυσικός ηγέτης και πρωθυπουργός του» επειδή οι συριζαίοι μιλάνε τόσο καιρό για σύγκλιση δυνάμεων ακόμη και με κοινό ψηφοδέλτιο. Προφανώς, κάποιος που πιστεύει ότι η συμπόρευση με την ΕΛΑΣ δεν προϋποθέτει την αυτοδιάλυση του κόμματος δεν μπορεί να βρει τη σωστή αντίφαση στη συριζαϊκή συμπεριφορά.

Τιμή

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έσπευσε να αποδεχθεί και δημόσια την πρόταση να είναι υποψήφιος γραμματέας της ΝΔ, δηλώνοντας ότι από την ημέρα που εντάχθηκε στη ΔΑΠ, πριν από 21 χρόνια, μέχρι σήμερα δεν ένιωσε ποτέ μεγαλύτερη τιμή στην πολιτική του διαδρομή. Αν ήμουν καλός άνθρωπος, θα έλεγα πως ο Πρωθυπουργός διάλεξε το κατάλληλο στέλεχος για τη θέση. Αν ήμουν κακός, θα επισήμαινα ότι όποιος του έδωσε – ή θα δώσει στο μέλλον – μια κυβερνητική καρέκλα, τον επέλεξε – ή θα τον επιλέξει – με κομματικά και μόνο κριτήρια.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса