Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

توقفات بازی در جام جهانی ۲۰۲۶ و سود 425 هزار یورو در 20 ثانیه!

0
ILNA 

توقفات بازی که به منظور خنک کردن بازیکنان در نظر گرفته شده بود، نه تنها تاثیری بر بازی نداشت بلکه باعث کاهش هیجان تماشاگران نیز شد.

به گزارش ایلنا، تنها یک بازی از جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار شده و نظرها در مورد توقفات خنک‌کننده یکسان است، به جز برای پخش‌کنندگان تلویزیونی. این توقفات نه تنها بازی را تحت تاثیر قرار داد، بلکه تماشاگران را نیز کسل کرد. به ویژه برای تلویزیون‌های آمریکایی، ۴۵ دقیقه بدون تبلیغ زمان زیادی به نظر می‌رسد و این موضوع در بازی افتتاحیه بین مکزیک و آفریقای جنوبی به وضوح مشهود بود.

در دومین توقف خنک‌کننده، در حالی که دو تیم آماده بازگشت به بازی بودند، داور، ویلتون سامپایو، با استفاده از زبان انگلیسی خود، بازیکنان را مجبور به انتظار کرد. او به مدت ۴۰ ثانیه با یک هماهنگ‌کننده در کنار زمین صحبت کرد تا شروع بازی را به تعویق بیندازد، در حالی که شبکه فاکس هنوز در حال پخش تبلیغات بود. مانند اولین توقف، تماشاگران آمریکایی بخشی از بازی را از دست دادند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса