Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

استقبال بریکس از پیشنهاد ابتکاری ایران

0
ILNA 

​وزیر جهاد کشاورزی با ارائه پیشنهاد «تقویت همکاری‌های جنوب-جنوب در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی» گفت: ضروری است همکاری‌های جنوب-جنوب به عنوان یکی از ارکان توسعه پایدار کشاورزی و تقویت امنیت غذایی جهانی و مواجهه با چالش‌تغییرات اقلیمی، کمبود منابع آب، فقر روستایی و ناامنی غذایی گسترش یابد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، غلامرضا نوری در ابتدای سخنرانی در اجلاس وزیران کشاورزی کشورهای عضو بریکس (BRICS)، که در هند برگزار می‌شود، تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی (در خرداد و اسفند 1404) و اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد و گفت: احترام به اصول منشور ملل متحد، حاکمیت ملی کشورها از ضروریات حفظ صلح و ثبات بین‌المللی و منطقه‌ای است.

وی با تاکید بر نقش همکاری‌های چندجانبه در تقویت امنیت غذایی جهانی و توسعه پایدار کشاورزی گفت: جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای تحقق و ارتقای امنیت غذایی پایدار در جهان آمادگی کامل دارد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса