Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

اطلاعیه تامین اجتماعی: پرونده متناسب‌سازی بسته شد +امکان اعتراض

0
ILNA 

سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان موضوع جزء ۲ بند ر قانون برنامه هفتم پیشرفت، مطالبه به حق چندین ساله بازنشستگان مشمول بود که مراحل اول و دوم آن در دو سال گذشته توسط سازمان تأمین‌اجتماعی اجرا شد و علیرغم محدودیت منابع، این سازمان توانست آخرین مرحله متناسب‌سازی را در سال جاری تکمیل کند و پرونده این موضوع بسته شد.

به گزارش ایلنا، سازمان تامین اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان موضوع جزء ۲ بند «ر» قانون برنامه هفتم پیشرفت، مطالبه به حق چندین‌ساله بازنشستگان مشمول بود که مراحل اول و دوم آن در دو سال گذشته توسط سازمان تأمین‌اجتماعی اجرا شد و علیرغم محدودیت منابع، این سازمان توانست آخرین مرحله متناسب‌سازی را در سال جاری تکمیل کند و پرونده این موضوع بسته شد. 

به گزارش نواندیش: با این وجود برخی از بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به نحوه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق اعتراض دارند و در این زمینه سازمان تامین اجتماعی اعلام کرده که اگر مستمری بگیرانی به نحوه افزایش‌ها و محاسبات مستمری خود اعتراض دارند می‌توانند از طریق پورتال مرکز نظارت و ارتباطات مردمی سازمان به نشانی https://1420.tamin.ir درخواست و اعتراض خود را ثبت و با دریافت کد پیگیری به صورت پیامکی، فرایند رسیدگی را بدون نیاز به مراجعه حضوری دنبال نمایند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса