Добавить новость
ru24.net
World News
Июнь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30

سال ۱۴۰۵؛ ایستگاه پایانی اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

0
ILNA 

احمد بیگدلی با اشاره به اینکه منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است، گفت: ما در مجلس، در بهمن‌ماه سال قبل که بودجه ۱۴۰۵ را بررسی و مصوب می‌کردیم، تمام منابع مورد نیاز برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری و حقوق بازنشستگان را پیش‌بینی کردیم، که برای بازنشستگان کشوری همراه با احکام افزایش حقوق‌شان و برای بازنشستگان تامین اجتماعی با تأخیر انجام شده است.

به گزارش ایلنا، سال ۱۴۰۵، آخرین سال اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است که ذیل ماده ۲۸ قانون پنج‌ساله هفتم پیشرفت کشور به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و براساس آن صندوق‌های بازنشستگی مکلف شدند طی سه سال (از ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵)، سال اول، ۴۰ درصد و سال‌های دوم و سوم، هر کدام ۳۰ درصد حقوق بازنشستگان را برای رسیدن به ۹۰ درصد نسبت مستمری زمان برقراری، متناسب‌سازی کند؛ که در برخی صندوق‌ها به دلیل عدم تأمین مالی با تأخیر اجرایی شده است.

احمد بیگدلی در این باره گفت: در بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان منابع این متناسب‌سازی از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است و طبق قانونی که برای آن مصوب شد، قرار شده بود در طی سه سال ۱۴۰۳، ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ نهایی شود که ۴۰ درصد آن در سال ۱۴۰۳، ۳۰ درصد در سال ۱۴۰۴ و ۳۰ درصد پایانی هم در سال ۱۴۰۵ یعنی امسال به انجام برسد که ما در مجلس، در بهمن‌ماه سال قبل که بودجه ۱۴۰۵ را بررسی و مصوب می‌کردیم، تمام منابع مورد نیاز برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری و حقوق بازنشستگان را _که طبق قانون باید ۹۰ درصد حقوق شاغل هم‌تراز خودشان را دریافت کنند_ پیش‌بینی کردیم که از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده است.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса