شیراز برای پنجمین بار میزبان کنگره ملی شعر ایثار شد/ پیوند هنر و مقاومت در قلب فارس
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس گفت: با برگزاری دهمین کنگره ملی شعر ایثار در شیراز، استان فارس برای پنجمین بار میزبانی این رویداد ملی را بر عهده گرفت.
به گزارش ایلنا، سردار ابراهیم بیانی امروز سهشنبه ۳۰ تیرماه در جریان برگزاری دهمین کنگره ملی که در استان فارس برگزار شد، افزود: فراخوان شرکت در این کنگره از اواسط آبانماه سال گذشته به جریان افتاد. با توجه به استقبال بیسابقه هنرمندان و علاقهمندان، مهلت ارسال آثار که در ابتدا یک ماه تعیین شده بود، به مدت یک ماه دیگر تمدید گردید تا امکان ارائه آثار باکیفیتتر و فاخرتر فراهم شود.
وی افزود: تاکنون مجموعاً ۹ دوره از کنگرههای ملی شعر ایثار در سطح کشور برگزار شده است که از این میان، تهران میزبان چهار دوره، قزوین میزبان یک دوره و یک دوره نیز به دلیل محدودیتهای ناشی از بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار شده است.
