سهام شرکت BHP با تقاضای قوی مس و سنگآهن اوج گرفت
0
شرکت معدنی BHP در پی افزایش تقاضا برای مس و سنگآهن، از رشد قابلتوجه سود و درآمد خود در سال مالی گذشته خبر داد و اعلام کرد سود نقدی سالانه سهامداران به بالاترین سطح چهار سال اخیر رسیده است.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات، شرکت BHP، بزرگترین شرکت معدنی جهان، در سال مالی منتهی به پایان ژوئن عملکردی قدرتمند ثبت کرد؛ بهطوری که سود تعدیلشده این شرکت با افزایش ۳۰ درصدی به ۱۳.۲ میلیارد دلار رسید و درآمد نیز با رشد ۱۵ درصدی، ۵۸.۸ میلیارد دلار اعلام شد.
BHP همچنین سود نقدی نهایی خود را ۹۹ سنت به ازای هر سهم تعیین کرد که با احتساب سود نیمسال نخست به میزان ۷۳ سنت، مجموع سود نقدی سالانه شرکت را به ۱.۷۲ دلار به ازای هر سهم رساند؛ رقمی که بالاترین میزان در چهار سال گذشته محسوب میشود.
