Добавить новость
ru24.net
World News
Август
2026

Τενίστας άλλαξε χέρι, πραγματοποίησε το πιο περίεργο σερβίς και λόγω κραμπών δεν μπορούσε να περπατήσει (vids)

0
Ta Nea 

Ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά του φετινού US Open σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Τερένς Ατμάν με τον Ζαούμε Μουνάρ, σε ένα παιχνίδι που είχε πραγματικά απίστευτη εξέλιξη.

Ο Γάλλος τενίστας βρέθηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με κράμπες, οι οποίες δεν του επέτρεπαν να κινηθεί φυσιολογικά στο κορτ. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη στη συνέχεια, καθώς οι κράμπες τον επηρέασαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αναγκαστεί να αλλάξει χέρι στο σερβίς, σε μια εικόνα που πιθανότατα αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα σερβίς που έχουμε δει σε αγώνα τένις.

Ο Ατμάν είχε μεγάλο θέμα με τις κράμπες, που του δυσκόλευαν την προσπάθεια να κινηθεί στο court. Σε ορισμένα σημεία δεν μπορούσε να κατευθυνθεί προς την μεριά της μπάλας.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, ο Γάλλος κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και να παλέψει μέχρι το τέλος. Ωστόσο, η προσπάθειά του δεν ήταν αρκετή.

Ο Ατμάν είχε ξεκινήσει ιδανικά την αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 σετ, όμως ο Μουνάρ έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 3-2, παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του US Open.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса