Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Γιάκιτς (pic)
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (08/09) ο Κρίστιαν Γιάκιτς, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.
Ο 29χρονος Κροάτης μεσοαμυντικός έφτασε στην Ελλάδα μέσω Ζάγκρεμπ και πλέον απομένουν τα απαραίτητα διαδικαστικά για να γίνει και επίσημα παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά». Αρχικά θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Γιάκιτς αναμένεται να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την Άουγκσμπουργκ. Ο διεθνής Κροάτης έχει αγωνιστεί επίσης ως δεξιός μπακ, προσφέροντας στον Ραζβάν Λουτσέσκου μία επιπλέον λύση για τα μετόπισθεν.
Ο 29χρονος μέσος έχει σημαντική εμπειρία από το γερμανικό και το κροατικό ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ενώ ήταν και στην αποστολή της Κροατίας, στο πρόσφατο Μουντιάλ.
