Добавить новость
ru24.net
World News
Сентябрь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
28
29
30

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω παίξει πολλές φορές εδώ στο Μαϊάμι ως αντίπαλος, τώρα είναι συναρπαστικό που θα παίξω ως μέλος των Χιτ»

0
Ta Nea 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στο Kaseya Center με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, έχοντας πλέον ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο «Greek Freak» μετακόμισε στη Φλόριντα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Έρικ Σποέλστρα, με τους Χιτ να περιμένουν από τον Έλληνα σούπερ σταρ να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της ομάδας τους.

Αυτή τη φορά, όμως, η επίσκεψή του στο Μαϊάμι θα είναι διαφορετική. Ο Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο Kaseya Center ως αντίπαλος των Χιτ, όμως πλέον θα πατήσει το ίδιο παρκέ ως γηπεδούχος.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα αυτή εμπειρία, μιλώντας για τα συναισθήματά του ενόψει του ντεμπούτου του μπροστά στο κοινό του Μαϊάμι.

«Νιώθω καλά, πάντα προπονούμαι λίγο παραπάνω. Είναι πάντα ωραία για εμένα στο κεντρικό παρκέ. Έχω παίξει σε αυτό το γήπεδο πολλές φορές ως παίκτης άλλης ομάδας και το να είμαι μέλος των Μαϊάμι Χιτ είναι συναρπαστικό.»

Ο Αντετοκούνμπο περιμένει πλέον να ζήσει για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα του Kaseya Center ως παίκτης των Χιτ, σε μια στιγμή που σηματοδοτεί και επίσημα το ξεκίνημα της νέας του περιπέτειας στο NBA.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса