Добавить новость
ru24.net
World News
Октябрь
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31

Μαξ Φερστάπεν: «Θέλω μόνο να κερδίζω. Η Red Bull αποτελεί δεύτερη οικογένειά μου».

0
Ta Nea 
Ο Μαξ Φερστάπεν ρωτήθηκε από μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι αν ο Ισάκ Χάτζαρ είναι ο οδηγός που προσδοκά να τον αντικαταστήσει όταν τελικά αποχωρήσει από τη Formula 1.
«Αυτό ελπίζω. Όπως είπα, δεν θα αγωνίζομαι εδώ για πάντα» ανέφερε ο Φερστάπεν, που βλέπει το μέλλον του στη Formula1 πιο βραχυπρόθεσμο από ότι υπολόγιζε! ( Ίσως να μην ανέχεται ακόμη το γεγονός ότι δεν κερδίζει εύκολα πρωταθλήματα όπως στο παρελθόν).
Ο Ολλανδός έχει ανανεώσει προσφάτως, το συμβόλαιό του με τη Red Bull και ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν βλέπει λόγο να αλλάξει ομάδα. «Θέλω μόνο να κερδίζω. Η Red Bull αποτελεί δεύτερη οικογένειά μου».
Ο Χατζάρ έχει καταφέρει να ξεκινήσει δυναμικά την πορεία του στη μεγάλη ομάδα των «ταύρων», βρίσκεται σταθερά στη δεκάδα, και μαζί με το βάθρο στο Μονακό έχει ανελιχθεί στην 8η θέση της βαθμολογίας. Προσφάτως, ανανέωσε και το συμβόλαιο του παρόλο που βρίσκεται στην ομάδα λίγο διάστημα. Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Γαλλο-Αλγερινός οδηγός έκλεισε και δεύτερη σεζόν στη Formula 1 με τη Red Bull Racing, δίπλα στον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα του Μίλτον Κινς. Ο Χάτζαρ προβιβάστηκε στη Red Bull, αφού εντυπωσίασε το 2025 με τη δεύτερη ομάδα της εταιρείας, Racing Bulls.
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συνεχίζω με την Oracle Red Bull Racing. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι στο εργοστάσιο και αντιλαμβάνεσαι το προνόμιο να οδηγείς για μια τόσο εκπληκτική ομάδα, έχοντας στο πλευρό σου έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή όπως ο Μαξ» δήλωσε ο Χατζάρ, που δείχνει έτοιμος να κάνει «παπάδες» στο μέλλον.
Συμβόλαια καλοπληρωμένα, με λογαριασμούς να ζαλίζουν και μισθούς να φέρνουν ίλιγγο σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. Όπως, τονίζει οι ομάδες πληρώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που γνωρίζει ο κόσμος για τα φέρει…βόλτα τα δυσθεώρητα κόστη που απαιτεί μια ομάδα της Formula, για να πάρει μέρος στα γκραν πρι. Παρόλο που έχει εφαρμοστεί ετήσιο όριο προϋπολογισμού από το 2021, για κάθε ομάδα στα 215 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει ο Χόρνερ, αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει τους μισθούς των οδηγών, τα έξοδα μετακίνησης από γκραν πρι σε γκραν πρι ενώ ξοδεύουν σχεδόν 200 εκατομμύρια κάθε χρόνο μόνο για τους κινητήρες των μονοθεσίων.
Συνολικά, κατά μέσο όρο μια ομάδα της Formula1 χρειάζεται περίπου 500 -600 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει όλα τα έξοδα της σε μια αγωνιστική σεζόν. Και όπως να μην ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια, όταν η Red Bull πληρώνει ετησίως 50 με 60 εκατομμύρια τον Φερστάπεν για να τρέχει σε 22 γκραν πρι. Και όλα αυτά αν δεν βγουν έξτρα, όπως ένα ατύχημα όπου οι επισκευές μεταφράζονται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια!

Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса