Ανακοίνωση με την οποία ρωτά τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στον γαλάζιο βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως αναφέρει, «το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: «Σεβάζονται» τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο;».
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Δράμας και πρώην στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο STAR Βορείου Ελλάδας.
Αίσχος!!!
Ομοφοβικό παραλήρημα από τον γαλάζιο βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη.
Η αποπομπή του είναι μονόδρομος.
Δεν θα μας πηγαίνουν στο μεσαίωνα τα νεάτερνταλ που έχει μαζεμένα ο Μητσοτάκης στη ΝΔ pic.twitter.com/5M7cF3yZ3m
Ειδικότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ομοφοβικό λόγο για το άρθρο με το οποίο θα έπρεπε να αναφερθεί στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας «ο ή η».
Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής που συμμετείχε ο κ. Κυριαζίδης έσπευσε να τονίσει ότι θα πρέπει να του ζητά να παραμείνει στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα θέλω του, εκείνος τόνισε ότι συμφωνεί.
«Οφείλουμε να σεβαζόμαστε…» είπε, με την Κουμουνδούρου να μην το αφήνει «να πέσει κάτω».
Mafia: The Old Country получила положительные оценки в Steam
DeepMind CEO makes big brain claims, saying AGI could be here within 'five to 10 years' and cause humanity to experience widespread change that's '10 times bigger than the Industrial Revolution, and maybe 10 times faster'
Обзор на мобильную версию A Game About Digging A Hole
Раскрой потенциал Мистера Террифика из DC Worlds Collide с этим гайдом
Защищённый планшет промышленного класса Saotron RT-W11
Коми, Камчатку, Архангельскую, Иркутскую, Калужскую, Костромскую, Курскую, Свердловскую и Оренбургскую области эксперты отнесли к регионам, где на осенних выборах "протестный потенциал выше среднего", говорится в докладе...
Льготные ипотеки на Дальнем Востоке активно получают участники СВО и сотрудники ОПК
Чёрный день календаря. 8 августа: Архангельская трагедия. Как ошибка пилота погубила рейс Як-40