Добавить новость
ru24.net
World News in Greek
Февраль
2025
1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ για Τέμπη: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

0
Ta Nea 

Με ένα αιχμηρό σχόλιο απαντά το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υποστηρίζει πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπαθεί να τα μαζέψει» για τα Τέμπη.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και ειλικρινά ανησυχούμε βαθύτατα για το βέρτιγκο της Νέας Δημοκρατίας διαβάζοντας την ‘τρικυμιώδη’ ανακοίνωση της», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

Και τονίζει πως «η κυβέρνηση που λυσσαλέα προστάτευσε όλα τα πολιτικά της στελέχη από την έρευνα της Βουλής, σήμερα διατυμπανίζει ‘όλα στο φως’, μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή».

Για να προσθέσει ότι «ο ‘πρωθυπουργός- πραγματογνώμονας’ που έβγαζε πορίσματα, σήμερα δηλώνει τάχα παραπλανημένος και μοιράζει ευθύνες σε όλους πλην του εαυτού του».

«Αν ψάχνουν ποιος τα ‘μαζεύει’, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη»

«Αν ψάχνουν λοιπόν ποιος τα ‘μαζεύει’, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη», προτείνει η Χαριλάου Τρικούπη σε Μαξίμου και Πειραιώς.

Παράλληλα, σημειώνει πως στην κυβέρνηση «έχουν αντιληφθεί ότι η αξιοπιστία τους έχει καταρρεύσει και πλανώνται αν νομίζουν ότι με προσωπικές επιθέσεις, χυδαία προπαγάνδα και ψέματα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, θα αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη».

«Είναι προφανές ότι γι’ αυτούς είναι ζήτημα επιβίωσης να καταστήσουν το έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβέρνηση, πρόβλημα του πολιτικού συστήματος πριμοδοτώντας τα άκρα. Βρίσκονται όμως σε δεινή θέση, γιατί πλέον οι πολίτες έχουν σοβαρή εναλλακτική επιλογή», αναφέρει καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία, στην ανακοίνωσή της, κατηγορεί για μία ακόμη φορά την αντιπολίτευση για «εργαλειοποίηση της τραγωδίας» των Τεμπών,




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Блинкова проигала 143-й ракетке мира во втором круге турнира WTA в Клуж-Напоке






120 человек эвакуировали из горящего здания Электрозавода в Москве

В Ярославской области бесснежные зимы могут стать постоянными

Комик Гудков отказался от песни «Я узкий» ради корпоративов за 2,5 млн рублей

Появились кадры горящего здания Электрозавода в Москве