Добавить новость
ru24.net
World News in Greek
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Το πιο… σκοτεινό «Καλημέρα» του Αρκά – Η ανατροπή που δεν περιμένεις

0
Ta Nea 

Με μια «καλημέρα» γεμάτη αιχμηρό, μαύρο χιούμορ επέστρεψε ο Αρκάς, προκαλώντας –για ακόμη μία φορά– αντιδράσεις και σχόλια στα social media.

Στο νέο σκίτσο, μια γυναίκα στέκεται μπροστά σε τάφο, λέγοντας: «Πρέπει να φύγω τώρα, καλέ μου! Έχω να πάω και στον τάφο του άντρα μου!»

Η ανατροπή είναι προφανής και χαρακτηριστική της γραφής του σκιτσογράφου: η ηρωίδα φαίνεται να απευθύνεται τρυφερά σε κάποιον, ενώ βρίσκεται ήδη σε… νεκροταφείο. Η ατάκα δημιουργεί ένα παιχνίδι διπλής ανάγνωσης, όπου η έννοια της «σχέσης» και της «αφοσίωσης» μετατρέπεται σε πικρό σαρκασμό.

Το χιούμορ της υπερβολής και η κοινωνική αιχμή

Ο Αρκάς αξιοποιεί για ακόμη μία φορά:

  • Το μαύρο χιούμορ

  • Την ειρωνεία των ανθρώπινων σχέσεων

  • Την υπερβολή ως εργαλείο κριτικής

Η σκηνή, λιτή και οπτικά ήσυχη, εντείνει την ένταση της ατάκας. Το στατικό τοπίο του τάφου, ο σταυρός, τα λουλούδια και η σχεδόν αδιάφορη έκφραση της γυναίκας δημιουργούν μια αντίθεση με το περιεχόμενο της φράσης.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса