Добавить новость
ru24.net
World News in Greek
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση στον Ματίας Λεσόρ

0
Ta Nea 

Σοβαρή καταγγελία προκύπτει από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς εις βάρος του Ματίας Λεσόρ κατά τη διάρκεια του τελικού του Allwyn Final 8.

Όπως αναφέρουν από την «πράσινη» ΚΑΕ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης ένας οπαδός του Ολυμπιακός φέρεται να προέβη σε ρατσιστική επίθεση, απευθύνοντας προσβλητικούς ήχους προς τον Γάλλο σέντερ. Ο Λεσόρ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν επιχείρησε να απαντήσει, αλλά ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες αρχές ώστε να παρέμβουν και να αποτραπεί η επανάληψη του περιστατικού.

Ένταση καταγγέλλεται ότι σημειώθηκε και λίγο πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την πλευρά του Παναθηναϊκού να υποστηρίζει πως επαναλήφθηκαν παρόμοιες ρατσιστικές συμπεριφορές.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса