Добавить новость
ru24.net
World News in Greek
Август
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Μπηχτές

0
Ta Nea 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε», λέει ξανά και ξανά ο Νίκος Παππάς, καλώντας στελέχη και πολίτες που απομακρύνθηκαν από εκείνον την προηγούμενη περίοδο να ξανασυναντηθούν μαζί του «στον δρόμο προς την κάλπη». Χθες, λοιπόν, τόνισε ότι εισηγούνται δημόσια ΔΕΗ, γιατί χωρίς τέτοια θα έχουμε ράλι τιμών ενέργειας, δημόσια ΕΛΠΕ και υπεράσπιση των δημόσιων πανεπιστημίων αντί των «αμφιβόλου ποιότητος» ιδιωτικών. Δεν χρειάζεται να επισημάνω πόσες κρυμμένες μπηχτές για την ΕΛΑΣ είχαν οι αναφορές του. Γιατί, μεταξύ μας, δεν ήταν και πολύ καλά κρυμμένες.

Προηγούμενο

«Οταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομιμοποιεί την αρχή ότι κάθε κράτος μπορεί να κατηγορεί ένα άλλο πως “προκάλεσε” τις αφίξεις λόγω της εσωτερικής του πολιτικής, κατασκευάζει ένα προηγούμενο που αύριο μπορεί να στραφεί εναντίον της Ελλάδας», παρατήρησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας τη σύγκρουση στους κόλπους της ΕΕ λόγω Θέουτα. Κι αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί τα στοιχεία της Frontex για τις παράνομες αφίξεις το 2025, σύμφωνα με τα οποία ήταν 36.683 στην Ισπανία, 66.328 στην Ιταλία και 51.399 στην Ελλάδα.

Χτυπήματα

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Ελπίδας, «χίλια στελέχη της ΝΔ έφυγαν για τον Αντώνη Σαμαρά, θύελλα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Ολοι όμως ασχολούνται με τη Μαρία Καρυστιανού». Το κόμμα παραπονιέται επειδή τα ΜΜΕ αποκρύπτουν τις συγκεκριμένες ειδήσεις προκειμένου να χτυπήσουν την ηγέτιδά του. Θα προσέθετα πως αποσιωπώνται όλα τα παραπάνω γεγονότα, που συμβαίνουν στο μυαλό των εναπομεινάντων στο κίνημα, και για να πληγεί η Μαρία Γρατσία. Να τα λέμε κι αυτά.

Σπιτάκια

Μια και γίνεται κουβέντα (και καβγάδες Αδώνιδος – ΠΑΣΟΚ) για τα σπιτάκια της ανακύκλωσης, έκανε κι ο Σωκράτης Φάμελλος ένα βίντεο για να θυμίσει ότι «από τον Μάρτιο του 2020 το έχουμε αναδείξει με 12 ερωτήσεις στη Βουλή και πήγαμε πλήρη φάκελο τον Σεπτέμβριο του 2025 στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία». Για τα πρακτικά, να σημειώσω ότι όταν χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό εννοεί το παλιό του κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν αναφέρει πουθενά το όνομά του. Αυτό φαίνεται μόνο στα σούπερ από πλάνα του καναλιού της Βουλής που παραθέτει.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса