Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Ноябрь
2017

مقام‌های لبنانی از احتمال شرکت نکردن وزیر خارجه این کشور در اجلاس اتحادیه عرب خبر دادند

0
Farda 
مقام‌های لبنانی می‌گویند که وزیر خارجه این کشور احتمالا در اجلاس اتحادیه عرب که قرار است روز یکشنبه در قاهره برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.


رویترز به نقل از یک مقام ارشد لبنان آورده است که تصمیم در این باره هنوز اتخاذ نشده اما جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان با عدم شرکت در اجلاس قاهره می‌خواهد از رویارویی احتمالی با نماینده عربستان و کشورهای متحدش اجتناب کند.


مقام های عربستان در روزهای گذشته انتقاد‌های خود از گروه شبه‌نظامی حزب‌الله را تشدید کرده‌اند. اعضای این گروه در هیئت دولت لبنان شرکت داشته و حزب الله از متحدان سیاسی میشل عون، رئیس جمهوری این کشور محسوب می‌شود.


اتحادیه عرب به خواست عربستان سعودی اجلاسی فوری برگزار  خواهد کرد تا آنچه «تجاوزات ایران در منطقه» توصیف شده را به بحث و گفتگو بگذارند.



Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса