Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Февраль
2020

محمد نوری‌زاد و هاشم خواستار به زندان وکیل آباد منتقل شدند

0
Kaleme 

محمد نوری‌زاد و هاشم خواستار، دو تن از امضاکنندگان بیانیه۱۴ فعال سیاسی و مدنی برای استعفای خامنه‌ای که از زمان دستگیری در مرداد ماه تاکنون در بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد بودند، روز چهارشنبه به زندان وکیل‌آباد منتقل شدند.

هادی منصوری، رییس شعبه ۴ دادگاه انقلاب مشهد، نوری‌زاد و خواستار را در مجموع به ۳۱ سال زندان، ۶ سال تبعید و ۶ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم کرده است.

سایت حقوق بشر در ایران گزارش داد محمد نوری‌زاد و هاشم خواستار که از زمان بازداشت در مرداد ماه سال‌جاری تاکنون به مدت ۶ ماه در سلول‌های انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد تحت بازجویی بودند با اتهام بازجویی‌ها، عصر چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه به بند ۶/۱ زندان وکیل آباد مشهد منتقل شدند.

بنابر این گزارش، با وجود انتقال به زندان وکیل‌آباد، نوری‌زاد و خواستار همچنان از حق تماس تلفنی با خانواده‌های خود محروم هستند و محمد نوری‌زاد به دلیل اعتصاب غذا در وضعیت جسمانی بسیار نامناسبی قرار دارد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса