Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Апрель
2024

حکومت کردن بر ۸۰ میلیون نفر با اداره خانه، دهکده و روستا فرق می‌کند

0
ILNA 

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: باید بپذیریم حکومت کردن بر بالای ۸۰ میلیون نفر با امکانات و توانایی که هست با اداره خانه، دهکده و روستا فرق می‌کند و سازوکاری لازم دارد، این سازوکار هم بخشی درونی و بخشی بیرونی است.

محمدرضا عارف در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که مجلس دوازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید و آیا این مجلس می‌تواند رافع مشکلات کشور باشد، گفت: پیش‌بینی به نظرم سخت‌تر از مجلس یازدهم بود، زیرا متاسفانه روند مجلس یازدهم به گونه‌ای پیش رفت که مشخص بود یک مجلس کارآمدی نخواهد بود و یا دغدغه اصلی‌اش مسائل و مشکلات کشور نخواهد بود.

رئیس بنیاد امید ایرانیان خاطرنشان کرد: در انتخابات اخیر علیرغم حذف بعضی از نیروهایی که به نظر ما شرایط لازم و کافی را برای عضویت طبق قانون داشتند فضا به سمتی رفت که انگیزه حتی در تشکل‌های سیاسی یا بهتر بگوییم تشکل‌های سیاسی که فعلا درون حاکمیت و دولت نیستند، خیلی کم شد و خود این کم کم زمینه و زمزمه عدم مشارکت جدی مردم را فراهم آورد. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса