وفاق ملی لازمه استمرار حیات اجتماعی است/ روشهای خشن و ضدفرهنگی حیثیت ملی را خدشهدار میکند
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: تنگناهایی که در کشور وجود دارد امکان برطرف شدن مشکلات را بسیار کم میکند لذا وفاق ملی لازمه استمرار حیات اجتماعی است به همین دلیل هم آقای رئیسجمهور روی آن تاکید دارد و اصرار دارد که این تلاشها به وفاق ملی ختم شود. این جامعه انتظار دارد کابینه دولت رویکرد متفاوتی را در پیش بگیرد و خط مشی جدیدی را ایجاد کند، در جهت رفاه مردم گامهای بلندتری بردارد
یدالله طاهرنژاد نماینده ادوار پنجم مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره معنای وفاق ملی که از اهداف دولت چهاردهم است، گفت: وفاق ملی که آقای رئیسجمهور از آن صحبت میکند در واقع لازمه عبور از تنگناهای جدی است که در مسیر اداره کشور وجود دارد. اگر همه همگرا و همسو عمل نکنند و همافزایی ایجاد نکنند، طی مسیر برای دولت بسیار سخت خواهد شد. تنگناهایی که وجود دارد امکان برطرف شدن مشکلات را بسیار کم میکند لذا این لازمه استمرار حیات اجتماعی است به همین دلیل هم آقای رئیس جمهور روی آن تاکید دارد و اصرار دارد که این تلاشها به وفاق ملی ختم شود. بنابراین کسی مخالف اصل آن نیست باید این اتفاق بیفتد و امیدواریم همه نیروها روی توسعه کشور، آبادانی و پیشرفت کشور، رفاه و امنیت مردم توافق پیدا کنند که انشاالله همانطور که شعارهایی داده میشود در عمل هم محقق شود.
وی در پاسخ به این سوال که ایجاد آشتی ملی از چه مسیری ممکن است، بیان کرد: واقعیت این است که حدود ۵۰ درصد از حائزین شرایط در انتخابات شرکت نکردند. معنیاش این است که بخش عمدهای از آنها به وضع موجود انتقاد دارند. آن بخشی هم که در مرحله دوم شرکت کردند، یعنی ۱۰ درصدی که اضافه شدند به جریان تندرویی که میتوانست کشور را به بیراهه ببرد، نه گفتند. بنابراین شرایط، شرایط بسیار حساسی است. ۶۰ درصد از جامعه ما از شرایطی که در کشور وجود دارد، گلهمند هستند. دولت باید با اقدامات خودش اعتماد این جامعه حداکثری را برگرداند .