Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Ноябрь
2024

قصه‌های زیادی از دهه ۶۰ می‌توان تعریف کرد/ یک دهه‌ی پرملات

0
ILNA 

محمدجواد موحد با اشاره به اینکه طراحی فیلمنامه «باغ کیانوش» پیش از اتفاقات چند ماه اخیر کشور صورت گرفته، تأکید کرد: با وجود اینکه از اتفاقات پیش‌رو خبر نداشتیم اما آنچه که در این فیلم روایت می‌شود با شرایط امروز همپوشانی دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، فیلم سینمایی «باغ کیانوش» به کارگردانی رضا کشاورز حداد و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد به تازگی در سینماهای کشور اکران شده است. این فیلم سینمایی برای اولین بار در چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد و توانست جایزه بهترین دستاورد هنری در بخش نگاه نو را از آن خود کند.

«باغ کیانوش» اولین فیلم سینمایی رضا کشاورز حداد به حساب می‌آید که شهرام حقیقت‌دوست، علیرضا آرا، مجید پتکی، مهدیه نساج، لادن ژافه وند، مهدی فریضه، علی دولتیاری، امیرحسین رضازاده و عباس جمشیدی فر در آن ایفای نقش کرده‌اند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
ATP

Доха (ATP). 2-й круг. Медведев сыграет с Бергсом, Рублев – с Боржесом, Алькарас встретится с Нарди, Оже-Альяссим – с Медьедовичем






Как выкручивались при съемках кино СССР, чтоб показать другую страну. (История советского кино)

Пробки в Подмосковье оценили в 5 баллов утром 20 февраля

Театр Терезы Дуровой представит премьеру «Мольер. Наследники»

Россия в 2024 г. девятый год подряд осталась крупнейшим в мире экспортером пшеницы