تدوین دستورالعمل مقاوم سازی نسبی در بازآفرینی شهری
سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: برخی محلات با وجود اینکه در بافتهای فرسوده قرار دارند اما واجد ارزشهای کیفی بوده و اصولا نیازی به نوسازی ندارند، که برای این منظور تدوین دستورالعمل مقاوم سازی نسبی در دستور کار قرار گرفته است.
گلپایگانی در این جلسه با اشاره به این که مهمترین راهبرد شرکت، تقویت شبکه اقدام مشترک برای دستیابی به بهسازی، نوسازی و مقاومسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری است، تصریح کرد: نبود مدیریت یکپارچه یکی از نقاط آسیبپذیر برنامههای توسعهای کشور به شمار میرود و برنامه اقدام مشترک میتواند یک تمرین در زمینه اجرایی کردن مدیریت یکپارچه در حوزه کالبدی شهرها و نیز تامین سرانههای خدماتی باشد.
گلپایگانی با اشاره به اینکه تا قبل از دهه ۱۳۷۰ وظیفه شهرداریها تنها مدیریت فضاهای شهری بوده و شهرسازی را دیگر نهادها بر عهده داشتند، عنوان کرد: از دهه ۷۰ به بعد با تغییر سیاستها، مسوولیت شهرسازی نیز بر عهده شهرداریها گذاشته شد و اکنون وزارت راه و شهرسازی به عنوان نماینده حاکمیت وظیفه تسهیلگری دارد. بنابراین شبکه منسجم اقدام مشترک باید تقویت شود؛ واقعیت این است که بدون اقدام مشترک و همراهی سایر نهادهای مرتبط به خصوص شهرداریها بازآفرینی شهری موفق نخواهد شد.