Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Декабрь
2024

بورس از شوک فاصله گرفت/ ۶ عرضه اولیه تا پایان سال

0
ILNA 

مدیرعامل بورس تهران با بیان اینکه به نظر می‌رسد که آرام آرام بازار سرمایه از آن شوک فاصله می‌گیرد و شادابی تا پایان سال شاهد خواهیم بود، گفت: شرکتها آماده واگذاری در بورس تهران هستند اما باید در زمینه ارزش‌گذاری به توافق برسند و امیدواریم ۶ شرکت به واگذاری برسند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران در مراسم عرضه اولیه پویانیرو (دومین عرضه اولیه امسال)اظهار داشت: ١٢ شرکت آماده واگذاری در بورس تهران هستند اما باید ارزش‌گذاری به توافق برسند و امیدواریم از این ١٢ شرکت تا پایان سال ۶ شرکت به واگذاری برسند و در مجموع ٧٧ شرکت در مسیر پذیرش در بورس تهران هستند.

وی ادامه داد: خبرهای خوبی برای شرکت‌های اقتصاد دیجیتال داریم که تا پایان سال از سوی بورس تهران اطلاع رسانی خواهد شد و برندهای بزرگ حوزه اقتصاد دیجیتال وارد بورس کالا خواهند شد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Соболенко вышла в ⅛ финала турнира WTA-1000 в Индиан-Уэллсе






Туроператор Осипова сообщила, что бронировать туры на майские праздники стоит уже сейчас

В Нукусе начались суды над каракалпакскими активистами, ранее высланными из Казахстана и России

В Люблино проходит художественная выставка «Акварельный зоомир»

Baza: в Подмосковье житель сбил вражеский беспилотник из ружья