Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Январь
2025

شرط جدید صدور دسته چک/ ثبت نام در سامانه املاک الزامی شد

0
ILNA 

صدور دسته چک در سامانه صیاد از تاریخ 30 دی ماه 1403 منوط به تطابق کدپستی و کد ملی مشتریان شبکه بانکی با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان است. این موضوع در راستای اجرای تکلیف قانونی مندرج در تبصره 8 الحاقی ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر منوط ‌سازی ارائه خدمات بانکی به احراز نشانی محل اقامت اشخاص و الزام خود اظهاری املاک تحت تملک و تحت اقامت اشخاص حقیقی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور انجام می‌شود.

به گزارش ایلنا؛ پیرو مکاتبات مختوم به شماره 198648‌‌/03 مورخ 19‌‌/08‌‌/1403 با موضوع لزوم بهره‌مندی سامانه صیاد از پایگاه اطلاعاتی سامانه املاک و اسکان کشور، در راستای اجرای تکلیف قانونی مندرج در تبصره 8 الحاقی ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مبنی بر منوط ‌سازی ارائه خدمات بانکی به احراز نشانی محل اقامت اشخاص و الزام خوداظهاری املاک تحت تملک و تحت اقامت اشخاص حقیقی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور، همان‌گونه که استحضار دارند تاکنون خطای موصوف مانع از صدور دسته چک در سامانه صیاد نگردیده است.

در راستای لزوم تسریع در اجرای قانون از تاریخ 30‌/10‌/1403 در سامانه صیاد بازدارندگی در شبکه بانکی اعمال می گردد. بدین ترتیب پس از زمان مقرر در صورت عدم تطابق کدپستی و کد ملی مشتریان شبکه بانکی با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان، از فرایند صدور دسته چک ممانعت به ‌عمل خواهد آمد و تا زمان ثبت‌‌‌/ اصلاح داده‌های اظهارشده در آن مأخذ، صدور دسته چک مقدور نخواهد بود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus




Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса
WTA

Касаткину представили под флагом Испании во время жеребьёвки турнира WTA в Абу-Даби






Василий Анохин в Москве провёл встречу с крупным индийским бизнесменом

Цифровые городские услуги для бизнеса становятся все популярнее

Путин постановил провести в 2025 году музыкальный конкурс «Интервидение»

Воробьев: более 4,2 тыс единиц медтехники закупят для больниц Подмосковья в 2025 г