Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Март
2025

در سال ۱۴۰۳ کدام آلبوم‌ها منتشر شد؟

0
ILNA 

سال گذشته را باید مقطع پرکاری موزیسین‌های سبک‌های مختلف دانست. در سال گذشته چندین آلبوم منتشر شده که تعداد آن‌ها از آثار منتشر شده سال ۱۴۰۲ بیشتر است. این گزارش به تولیدات حوزه سنتی و بی‌کلام در سال ۱۴۰۳ اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در سال گذشته هنر ایران دستخوش اتفاقاتی بود که با هنر گاه مرتبط بوده‌اند و گاه خیر. به هر روی مهمترین معضلی که می‌توان آن را بر هنر موثر دانست، اوضاع اقتصادی مملکت است. هرچند باید گفت سال ۱۴۰۳ نسبت به سال‌های قبلی مقطعی آرام‌تر و بی‌حاشیه‌تر بوده است. موسیقی نیز از این قاعده مستثنی نیست. آن‌هایی که در زمینه هنرهای مختلف فعالیت داشته‌اند و آن‌هایی که مخاطبان جدی هنر هستند، دوران کرونا و وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های گذشته را از یاد نبرده‌اند و بر اساس همین مقایسه است که سال ۱۴۰۳ سالی آرام‌تر بوده است. 

در سال گذشته هنرمندان عرصه موسیقی نسبت به قبل فعال‌تر بوده‌اند. برگزاری کنسرت‌ها و رویداد مهمی چون جشنواره موسیقی فجر طبق روال و برنامه‌ریزی‌های انجام شد. البته اتفاق مهمی که سال گذشته رخ داد تغییر و تحولات مدیریتی بود که در وزارت ارشاد و زیر مجموعه‌های آن رخ داد. پیش از جشنواره موسیقی فجر و دیگر رویدادها بود که با شهادت شهید رییسی و تیمش در سانحه سقوط هلیکوپتر و روی کار آمدن دولت پزشکیان تغییر و تحولاتی در بدنه وزارت ارشاد و البته دیگر نهادها صورت گرفت. سیدعباس صالحی وزیر ارشاد دولت حسن روحانی دوباره این مسئولیت را به عهده گرفت و جای محمدمهدی اسلامی بر صندلی وزارت نشست. محمود سالاری به عنوان معاون اسماعیلی جای خود را به نادره رضایی داد. امیرحسین سمیعی مدیر وقت دفتر موسیقی نیز جای خود را به احمد صدری دارد و این هنرمند پیشکسوت به عنوان سرپرست دفتر موسیقی پشت میز مسئولیت نشست. به هرحال با همه اینها تا به اینجا روال انجام کارها حفظ شده است. 




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса