Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Март
2025

آمریکا و ایادی آمریکا نمی‌توانند صدای ملت ایران در مبارزه با ظلم و ستم را خاموش کنند

0
ILNA 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نشان می‌دهد آمریکا و ایادی آمریکا نمی‌توانند صدای ملت ایران در مبارزه با ظلم و ستم را خاموش کنند مردم ایران در میدان و پشت سر رهبر خودشان هستند و تا زمانی که مردم حضور دارند آمریکا و ایادی آمریکا نمی توانند کاری را از پیش ببرند.

به گزارش ایلنا، ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در حاشیه شرکت در راهپیمایی روز قدس در گفت‌و‌گو با میزان اظهار کرد: امسال نیز شاعد حضور پر شور و شعور مردم در راهپیمایی روز قدس هستیم. مردم از قشر و طیفی در این راهپیمایی حضور دارند، زیرا مردم ایران، مردمی دانا و آگاه و ظلم ستیز هستند.

وی گفت: امروزه نه تنها مردم ایران بلکه مردم جهان ماهیت رژیم کودک‌کش رژیم صهیونسیتی را به خوبی شناخته‌اند. وحشی‌گری و جنایات رژیم صهیونسیتی بعد از عملیات طوفان الاقصی حقانیت نام‌گذاری روز قدس توسط امام خمینی (ره) را نشان داد.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса