Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

طرح تسخیر شهرها از درون و ضربه نهایی از بیرون تنها ۷۲ ساعت دوام آورد و منهدم شد

0
ILNA 

نماینده تهران در مجلس با تأکید بر نقش قیام چندین میلیونی ایرانیان در ۲۲ دی ماه گفت: هفت ماه قبل طرح ضربه از درون و شورش از بیرون برای جایگزین کردن دولت به اصلاح در تبعید شکل یافته در بروکسل و برلین را به شکست کشاندیم و اینک طرح تروریسم خیابانی و تسخیر شهرها از درون و ضربه نهایی از بیرون تنها ۷۲ ساعت دوام آورد و منهدم شد.

به گزارش ایلنا، مجتبی زارعی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۰ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور با بیان اینکه رقابت ها و جنگ اصلی از مبعث رسول خاتم (ص) تا بعثت امام (ره) و امت در انقلاب اسلامی تنها بر سر سبک زندگی و سیاست است، گفت: دعوا با دیکتاتورهای جهانی بر سر کرامت، آزادی یا بردگی انسان است، دعوا بر سر انسان و ناانسان و بر سر دوزیست جهان است، زیست جهان جزیره آمریکایی – صهیونی ترامپ – اپستین و زیست جهان حکمت مشرقی و شهر خدای ایرانیان. جهان باید معلوم کند که یا در تابعیت و شهروندی جزیره اپستین – ترامپ است یا در تابعیت و عقلانیت شهرخدای امامت و امت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ممکن است ترامپ، چارلز سوم، استارمر، مکرون، مرتس و دیگر سیاستمدار فاسد اروپا صدای من را نشنوند اما حتما سفرای غربی در تهران این صدا را می‌شنوند. پس از مشاهده جزیره اتوپیا اپستین – ترامپ قمارباز، بچه باز و بچه کش، شهادت می دهیم حیوانات روستاهای ایران در رفتار از شاه‌تان، از رئیس جمهورتان، از نخست وزیرتان باشخصیت‌تر و متمدن‌تر هستند. ای پست فطرتان تاریخ! دنیا باید به خاطر خوی جنسی کودک‌کشانه شما محاکمه‌تان کند.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса