Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Февраль
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

گازهای همراه غرب کشور وارد چرخه مصرف می‌شوند

0
ILNA 

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اهمیت راهبردی ایستگاه تقویت فشار دهلران در غرب کشور گفت: با بهره‌برداری از این ایستگاه و تا پیش از تابستان سال آینده، کل گازهای قابل جمع‌آوری همراه در غرب کشور به‌طور کامل به چرخه مصرف بازگردانده می‌شوند.

به گزارش ایلنا از وزارت نفت، فرخ علیخانی امروز (دوشنبه، ۲۰ بهمن) در آیین بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس و ایستگاه تقویت فشار دهلران با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و همراهی محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، با اشاره به اینکه هشت میدان نفتی در منطقه غرب کشور وجود دارد، بیان کرد: جایگاه و نقش ایستگاه تقویت فشار دهلران در غرب کشور بین تأسیسات و میدان‌های نفتی موجود بسیار با اهمیت است.

وی با بیان اینکه هدف از جمع‌آوری گازهای همراه این میدان‌ها انتقال آن به ان‌جی۳۱۰۰ است، ادامه داد: این گازها برای تأمین خوراک و تبدیل به محصولات و فرآورده‌های با ارزش مایعات گازی و گاز سبک استفاده و گاز سبک برای تأمین و پایداری گاز خانگی، صنعتی و نیروگاهی به شبکه سراسری تزریق می‌شود.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса