بازدید رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه از دادسرا و دادگاه انقلاب
0
حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در ادامه بازدیدهای خود از مجتمعهای قضایی، صبح امروز از دادسرا و دادگاه انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح بازدید کرد.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی ضمن گفتوگو با تعدادی از قضات و کارکنان در خصوص روند رسیدگی به پروندهها گفت: امروز در این شرایط یک اتحاد و انسجام غیر قابل وصف در بین آحاد جامعه شکل گرفته و ملت بزرگ، شجاع و مقاوم ایران اسلامی فارغ از مسئله جنگ با حفظ انسجام و بصیرت خود دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود ناامید و ناکام ساختند.
وی افزود: مسئولین در کنار مردم بلکه در پیشانی این خط جهادی حضور فعال دارند و قوه قضائیه نیز بعنوان ملجا و پناهگاه مردم همواره خود را موظف میداند تا خدمات قضایی بدون وقفه ارائه گردد و مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند.
