Добавить новость
ru24.net
World News in Persian
Март
2026
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31

مدافع جوان کاستاریکا بازی با ایران را از دست داد

0
ILNA 

سانتیاگو فان‌درپوتن، مدافع آینده‌دار تیم ملی کاستاریکا، به دلیل پارگی رباط صلیبی، علاوه بر بازی دوستانه مقابل اردن، دیدار این تیم برابر ایران را نیز از دست داد.

به گزارش ایلنا، تیم ملی کاستاریکا در فیفادی فروردین‌ماه قرار است در ترکیه دو دیدار تدارکاتی مقابل اردن و ایران برگزار کند، اما درست در آستانه این اردو، فرناندو باتیستا با یک خبر تلخ روبه‌رو شد؛ خبری که برنامه‌های او برای خط دفاعی را به شدت متاثر کرد.

سانتیاگو فان‌درپوتن، مدافع ۲۱ ساله و آینده‌دار آلاخولنسه، در جریان دیدار برابر هردیانو دچار مصدومیتی سنگین شد. این بازیکن در دقیقه ۳۶ مسابقه پس از برخورد شدید با تابلوی تبلیغاتی کنار زمین، با درد فراوان و توسط برانکارد از زمین خارج شد؛ صحنه‌ای که از همان لحظه نگرانی کادر فنی و هواداران را برانگیخت.




Moscow.media
Частные объявления сегодня





Rss.plus
















Музыкальные новости




























Спорт в России и мире

Новости спорта


Новости тенниса